Franchising a úžasný italský elegantní styl Jamieho Olivera

Styl Jamieho Olivera

Kdo by neznal známé restaurace Jamieho Olivera, které nabízí opravdové delikatesy a pokrmy z čerstvých surovin Jamie´s Italián. Ty jsou na trhu již 8 let a míří daleko za své hranice kuchařského umění i za hranice všedních dní.

V době mediální propagace jsou populární osobnosti na televizních obrazovkách učiteli široké veřejnosti, které předávají své uměni v rámci kvalitní kuchyně. Takto se to děje po celém světě a i u nás v České republice.

Jamie Oliver a restaurace Jamie´s Italián

Ve Velké Británii jsou to například pořady známého šéfkuchaře Jamieho Olivera. Nevíme, zda je to známo, ale tento špičkový kuchař rozjel své podnikání právě na základě franchisingového podnikání, kdy začal jako provozovatel sítě v oblasti gastronomie.

Restaurace Jamie´s Italián jsou inspirovány zejména obdivem Olivera k italskému životnímu stylu. Je tak populární, že se sítě rozšiřují do dalších evropských, ale i mimoevropských měst po celém světě. Pokud se tento úspěšný člověk přes podnikání skrze franchising dokázal dostat až na vrchol a televizní obrazovky, proč by se to nemohlo podařit i vám?

Jamie Oliver se věnuje moderování televizních pořadů o vaření, píše kuchařky a je velmi aktivní v oblasti zdravé výživy. Pořádá kampaně pro školáky, aby zdravě jedli a vyhýbali se zejména fastfoodu a nezdravým jídlům. Oliverovu činnost podpořila velmi významně i britská vláda.

Začátky franchisingu Jamieho Olivera

Jamie Oliver začal budova kariéru v roce 1999 na lokálních produktech, domácím vaření a čerstvých surovinách i jídle. Aktivně podporuje i velmi značně zvyšování standardů při chovu hospodářských zvířat.

Je velkým podporovatelem vzdělávacích programů zdravé výživy ve školách a těch se pro zajímavost účastní česká vzdělávací zařízení, což se moc neví. První restaurace Jamie´sItalian byla otevřena roku 2008 v Oxfordu. Síť má momentálně 40 restaurací po celém světě.

Nová restaurace je vždy dlouze připravována a každá restaurace musí splňovat i velmi vysoké standardy. Je třeba dodržovat striktní pravidla. To se týká oblasti původu a zpracování masa, zeleniny a dalších ingrediencí. Striktně se dodržuje i zařízení interiéru restaurace.

Vysoké nároky splňuje i rezervační systém pro neuvěřitelné množství zákazníků. Zde zaznamenala také v nedávné době svůj úspěch tuzemská firma s rezervačním systémem BookioPro česko-slovenských vývojářů, kterou si vybrala budapešťská franchisa Jamie´s Italián.

Další články